L & B COMPLOT                   ONRUST ZAAIEN

 

Lang geleden, toen mondkapjes alleen gedragen werden op de operatiezaal, telefoons een draaischijf hadden en de hitparade gevuld werd met 45-toeren plaatjes, in de jaren 60 van de vorige eeuw dus, werd er een wereldomvattend complot gebouwd dat niemand in de gaten leek te hebben. Tijdens de Summer of Love, aan het einde van het decennium, werd het hoogtepunt verwacht. Maar dat bleek pas het begin. Bij elk nieuw evenement zat men aan de buis gekluisterd. Wat in de grootste geheimhouding leek te zijn begonnen was uitgegroeid tot een wereldwijd spektakel.

   Natuurlijk heb ik het niet over de maanlanding. Ieder weldenkend mens weet dat de Amerikanen het fake-nieuws hebben uitgevonden en dat de ruimterace niets anders was dan puur politieke propaganda. Net als 9-11 en AIDS. De één z’n dood, de ander z’n brood. Mij hoeven ze niets meer te vertellen.

   Nee, ik heb het over het Samson-syndroom. Overal ter wereld dachten opgeschoten jongens als ware krachtpatsers indruk te kunnen maken, met hun vieze lange haren. Was het eerst nog naar voren gekamd ponyhaar en gedekt over de oren zodat je van achteren niet meer wist of het een jongen of een meisje was, later deinsden die gasten er niet voor terug om het door te laten groeien, inclusief hun gezichtsbeharing. En in de jaren 70 werd het allemaal nog erger! Soms hing het tot op hun reet en konden ze alleen nog wat zien als ze de gordijntjes openschoven. De gore homo’s! Want die zaten erachter, die hadden gedacht dat we daar wel in zouden trappen. Van die kleffe kutteriers die gingen voorschrijven hoe je eruit moest zien. Uniseks, noemden ze dat.

   Maar toevallig weet ik hoe het zit! Het zijn die schele feministen, die oerlelijke lesbische brillen, die dachten natuurlijk ‘Als die gasten allemaal op ons gaan lijken, maken wij misschien ook een kans.’ Mooi niet! Eigenlijk zijn die homo’s er alleen maar op uit om de mensheid uit te roeien. Als zij eenmaal de macht hebben is het met ons afgelopen. Die kontneukers zijn nog erger dan de Filestijnen!

 

http://www.overlordsofchaos.com/