L & B PLAT                    LEUGEN EN BEDROG

 

 

Elk weldenkend mens zal het beamen, we worden belazerd waar we bij staan. 

 

Altijd gedacht dat de aarde rond was en nu blijken we massaal te zijn voorgelogen. Onze planeet is namelijk zo plat als een dubbeltje, precies zoals God het gewild heeft. Rondom wordt de pannenkoek omgeven door een muur van ijs en daarachter rijst de hemelkoepel op, waarvan we soms een spiegeling bespeuren middels een zonnehalo of een regenboog.

   Geen vliegroutes over de zuidpool, geen landing op de maan, geen kolonisatie van mars. Hand in hand met Hollywood hebben ruimtevaartinstanties als NASA en ESA ons decennialang bedrogen en bedonderd.

   Soms vindt men scherven van de hemelkoepel, hard als diamant. Ze zijn hooguit een paar duizend jaar oud, net als de fossielen. Overblijfselen van de zondvloed. Evolutie is een zionistisch verzinsel om het ware geloof in diskrediet te brengen.

   Ook zwaartekracht is zo’n zeepbel, die nota bene door wetenschappers zélf wordt stuk geschoten. De zogenaamde fundamentele kracht is een illusie, een thermodynamisch neveneffect van krachten op kwantumniveau. Wij vallen niet naar beneden maar worden door de aardschijf omhooggeduwd. Door donkere energie van onderen.

   Door openbaring van de waarheid te bestempelen als een argwanende complottheorie pleegt de wetenschappelijke elite precies het soort fraude waarvan ze de weldenkende mensen beschuldigt. Maar jij weet wel beter. Je opent je ogen en kijkt om je heen. De wereld is precies zoals je hem ziet: plat!

 

 

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=i0KB4xQ7Yec